Begin nu met jouw gitaarles!

Snaarinstrumenten

GITAARLES

Praktische Info:

Benieuwd of je op jonge leeftijd met muziek kunt beginnen?
Het antwoord is meestal ja, maar het hangt af van de persoon. Soms is een leerling er net nog niet helemaal klaar voor. Voor sommige instrumenten moet bijvoorbeeld je lichaam voldoende ontwikkeld zijn of heb je een iets grotere aandachtspanne nodig.

Hoe weten we of je er klaar voor bent?
Onze ervaren coaches staan klaar om dit samen met jou te ontdekken tijdens een proefles. Zij kunnen goed inschatten of je klaar bent om te starten en welk instrument het beste bij jou past.

Waarom een proefles?
Tijdens de proefles maken we kennis met jouw persoonlijke situatie en talenten. Onze coaches geven je gericht advies, zodat je op een plezierige en succesvolle manier met muziek kunt beginnen.

Dus, waar wacht je nog op?
Meld je aan voor een proefles en ontdek de muzikant in jou!

De tarieven van Rumah Education worden jaarlijks voor aanvang van het nieuwe schooljaar opnieuw vastgesteld. Indien de tarieven wijzigen, heb je het recht om de overeenkomst gedurende een periode van 1 maand na bekendmaking van de nieuwe tarieven tussentijds op te zeggen tegen de datum waarop de nieuwe tarieven zullen gelden. Het exacte bedrag is afhankelijk van de daadwerkelijke datum van de eerste les en geboortedatum
Voorkeursdagen/tijden: (meerdere mogelijk)
Let op! De cursusprijs is afhankelijk van de leeftijd van de cursist. Eventuele kortingen worden direct verrekend zodra de cursist is geregistreerd en geselecteerd.
Ready to start a project?